flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції

02 листопада 2020, 16:10

Теребовлянський районний суд Тернопільської області повідомляє про тимчасове припинення відправлення поштової кореспонденції з 01 листопада 2020 року у зв’язку із недостатнім фінансуванням та відсутністю коштів для укладення нового договору для надання послуг з пересилання поштової кореспонденції суду.

З метою своєчасного повідомлення про день та час судових засідань рекомендуємо використовувати альтернативні способи для отримання повісток, повідомлень та іншої інформації із суду, в тому числі процесуальних документів, а саме:

  • при подачі документів до суду надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді SMS-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону. Для цього потрібно подати Заявку на отримання судових повісток, повідомлень в електронному вигляді за допомогою SMS-повідомлення;
  • отримувати процесуальні документи  електронною поштою (попередньо подавши заяву про такий спосіб отримання кореспонденції з зазначенням адреси своєї електронної пошти) чи безпосередньо через канцелярію суду з урахуванням обмежень та заходів, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID -19.
  • отримувати процесуальні документи електронною поштою через підсистему «Електронний суд», для чого необхідно зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу, розміщеній на офіційному вебпорталі Судової влади України за посиланням https://id.court.gov.ua/. Звертаємо Вашу увагу на необхідність отримання власного електронного цифрового підпису для роботи в підсистемі «Електронний суд».

Учасники судового процесу можуть отримати інформацію про стан розгляду справ на офіційному сайті суду, скориставшись наступними функціоналами:

«Список справ, призначених до розгляду» за посиланням https://tr.te.court.gov.ua/sud1914/gromadyanam/csz/

- «Стан розгляду справ» за посиланням https://court.gov.ua/fair/sud1914

Із текстами судових рішень можна ознайомитись у Єдиному державному реєстрі судових рішень за номером справи.

 

Пресслужба суду